Welkom bij Flex Interim

Fiscaal nieuws

RSS feed currently not available


Please try again later
Error
  • Error loading feed data.
Accountancynieuws
E-mail Print PDF

 


Ons karakter
De behoefte bij de cliënt vormt voor ons een uitdaging. De oplossingen die wij bieden zijn altijd maatwerk en doeltreffend.

Wij zijn ons ervan bewust dat duurzame resultaten worden behaald door een open en intensieve samenwerking met onze cliënten. Deze samenwerking is gebaseerd op een goede persoonlijke relatie met de cliënt waarbij de waarden openheid, gelijkwaardigheid, vertrouwen en begrip als ons uitgangspunt dienen.

Wij doen ons werk praktisch, nuchter en zelfbewust met een sterke persoonlijke betrokkenheid en kwaliteitsbewustzijn. Heldere en directe communicatie vinden we essentieel.

Ons team van financiële professionals
Flex Interim bestaat uit een groeiend en professioneel netwerk van ervaren (assistent) Accountants, Belastingadviseurs en Managementconsultants dat garant staat voor een brede en veelzijdige dienstverlening op het complete administratieve en financieel-strategische vakgebied.

We beschikken over de juiste vaardigheden, kennis en (branche)ervaring om u te ondersteunen. Het opleidingniveau van onze finance professionals begint bij HEAO/SPD (AA) en loopt door tot Postacademisch (RA/RC). Actuele inzichten en kennis worden ontwikkeld en praktisch toepasbaar gemaakt doordat wij onze kennis continue up-to-date houden.

 

'

 
You are here: